Leuke reacties

 Leuke reacties van bij ons geslaagde a.s. bruidjes : 
 
Wiebke uit Soest zegt : Ik was bij jullie vorig jaar en de bruidsjurk in een hoekje werd de mijne ! Ik wist het toen ik het zag. Nu in september zijn wij getrouwd op Texel en wij hadden een droom dag, droomweer, droomjapon en DROOMBRUILOFT hartelijk bedankt !!! Ik mocht de hele dag complimenten over mij en de jurk in ontvangst nemen. Ook namens mijn man, hij was sprakeloos ! Bedankt dat jullie deze trouwjurk
in de winkel hadden! Groetjes Wiebke uit Soest
 
Irma uit Hilversum zegt : Ik was denk ik een van de eerste die in jullie nieuwe outlet store geslaagd is voor een super droomjapon. Ik wil graag Mieke nog extra bedanken voor het uitzoeken van mijn droomjapon.
 
Els uit Nijmegen zegt : Wat hebben jullie te gekke Bruidsmode op de site !!!
 
Kathy uit Antwerpen zegt : Ik heb bij Mijn Droomjapon mijn trouwkleed gevonden en ik ben er content over dat ik die grote afstand naar Uw winkel gereden heb.
 
Patricia uit Loosdrecht zegt : Mijn vriendin zij al dat ik in Woerden zou slagen. Ze heeft helemaal gelijk gekregen. Ik ben helemaal blij.
 
Janny uit Wageningen zegt : De website vond ik helemaal super. Al die mooie bruidsjurken. Ik moest en zou bij Mijn Droomjapon gaan passen. En inderdaad heb ik mijn droomjapon in Amersfoort gevonden.
 
Angelique uit Ede zegt : jullie bruidsmode outlet heeft ervoor gezorgd dat we nu eindelijk voordelig kunnen trouwen. Bedankt voor jullie service.
 
Maartje uit Zwolle zegt : Mijn complimenten voor jullie collectie.
 
Anita uit Volendam zegt : Jullie hebben absoluut de mooiste bruidskleding.
 
Petra uit Mijdrecht zegt : Ik ben zo blij met mijn Droomjapon, super super.
 
Leonie uit Utrecht zegt : Ik hoefde niet meer verder te zoeken. Bruidsmode Mijn Droomjapon had inderdaad precies wat ik zocht.
 
Gerrie uit Barneveld zegt : Jullie hebben de mooiste Bruidsmode die ik kon vinden ! Ik ben super blij met mijn trouwjurk en dankbaar voor jullie hulp.
 
Babette uit Hilversum zegt : Ik ben afgelopen week door een tip van een van mijn vriendinnen naar de winkel in Amersfoort gegaan met me moeder en a.s. schoonmoeder. Eerst hebben de moeders een absoluut heerlijk kopje koffie gedronken terwijl ik ging passen. In 't begin 'n beetje zenuwachtig,
maar ik werd zo fantasties geholpen dat ik me heel snel helemaal op mijn gemak voelde. Uiteindelijk helemaal top geslaagd voor de jurk van mijn dromen. Voor iedereen echt een aanrader !
 
Marsha uit Hoevelaken zegt : Ik wil jullie bedanken voor het uitzoeken van de bruidsjurk die het best bij mij past. Petje af! Deze jurk was echt voor mij gemaakt. Iedereen was enthousiast. Vooral mijn man.
De jurk is stoer, romantisch, helemaal te gek. En zit als gegoten. Bedankt voor alle tips en hulp. Complimentjes voor jullie winkel (Amersfoort). Je voelt je er gelijk op je gemak. En wat een geweldige collectie. Heel veel succes verder, ga zo door.
 
Linda uit Gouda zegt : ik heb in amper 30 minuten mijn Droomjapon gevonden !
 
Margje uit Volendam zegt : Graag wil ik jullie nog bedanken voor de prima service.
 
Rianne uit Purmerend zegt : Ik vond de afstand erg meevallen. Ik wilde graag bij Mijn Droomjapon passen. Jullie hebben veruit de mooiste japonnen !
 
Lieke uit Ede zegt : ik was 'n beetje nerveus maar dat was gauw weg toen ik in Amersfoort in de winkel kwam, prima service en gastvrijheid.
 
Deborah uit Harmelen zegt : Ik had jullie op TV gezien en toen wist ik het al. Hier ga ik mijn droomjapon uitzoeken. Bedankt voor jullie service.
 
Mary uit Den Haag zegt : Jullie zijn inderdaad The Place To Be voor mooie jurken !
 
Anne uit Urk zegt : Ik was blij verrast door zoveel schitterende japonnen in één winkel, maar ik heb (voor mij) de mooiste uitgezocht.
 
Therese uit Putten zegt : Je had gelijk Christel ! Dit was voor mij de allermooiste.
 
Marja uit Almere zegt : Super trouwjurk gevonden. Bedankt.
 
Desiree uit Rotterdam zegt : Ik wil de dames van Bruidsmode Mijn Droomjapon ontzettend bedanken voor de wijze waarop ik geholpen ben.
 
Helène uit Utrecht zegt : Blij dat ik naar Uw winkel in Amersfoort ben gegaan, bedankt nogmaals voor Uw begrip en geduld.
 
Eefje uit Amsterdam : Bruidsmode Mijn Droomjapon jullie zijn écht TOP !
 
Geertrude uit Veenendaal zegt : Hoi Christel, ik wou je nog even bedanken voor je visie bij het uitzoeken van de japon. Ik ben er intens gelukkig mee.
 
Els uit Zoetermeer zegt : Ik zal overal reclame voor jullie maken.
 
Eva uit Apeldoorn zegt : In één keer geslaagd voor mijn trouwjurk. Ik was blij dat jullie nog ´n plaatsje vrij hadden in Amersfoort. Mijn moeder en mijn schoonmoeder konden alleen op die Zaterdag samen
aanwezig zijn.
 
Wilma uit Arnhem zegt : Bedankt voor de prettige sfeer tijdens het kopen van mijn bruidsjapon. Ik zal Mijn Droomjapon overal aanbevelen.
 
Janine uit Bodegraven zegt : Ik heb inderdaad Mijn Droomjapon bij U gevonden.
 
Sanne uit Ede zegt : Ik wil graag de mensen van Bruidsmode Mijn Droomjapon bedanken voor de goede service en klantvriendelijkheid.
 
Daniëlle uit Amersfoort zegt : We willen jullie heel erg bedanken voor de mooie jurk die heeft bijgedragen tot de mooiste dag van ons leven.
 
Wilma uit Lelystad zegt : Mijn vriendin tipte mij over jullie mooie website !
 
Maria uit Delft zegt : Blij dat ik de reis naar Amersfoort heb gemaakt. Ik ga trouwen in mijn droomjapon. Bedankt voor alles.
 
Marijke uit Kampen zegt : We zijn allemaal heel blij met de mooie japon. Nog bedankt Christel voor je lieve hulp bij het uitzoeken.
 
Chantal uit Weesp zegt : Ik hoef niet meer verder te zoeken. In één middag geslaagd voor de mooiste bruidsjurk. Super !
 
Wilma uit Lunteren zegt : Jullie website sprak mij aan, dáár moest ik naar toe !
 
Janine uit Aalsmeer zegt : Wat 'n mooie collectie bij jullie in Amersfoort. Het uitzoeken en passen was op zich al een feest.
 
Christa uit Didam zegt : Mede dank zij de romantische trouwjurk was het een stralende dag. Bedankt Christel voor je toewijding.
 
Evelien uit Gouda zegt : De hele sfeer van de website en de winkels sprak me aan.
 
Ellen uit Nieuwegein zegt : Ik heb 35 jurken gepast en geen keuze kunnen maken, bij Bruidsmode Mijn droomjapon was de eerste meteen fantastisch.
 
Yvonne uit Apeldoorn zegt : Ik ben helemaal gelukkig met mijn bruidsjurk.
 
Ria uit Bunschoten Spakenburg zegt : Inderdaad ! mijn droomjapon komt bij jullie vandaan. Ik heb nergens mooiere japonnen gezien.
 
Ellen uit Zevenaar zegt : Ik heb nog nooit zoveel mooie bruidsjurken bij elkaar gezien.
 
Stefanie uit Alphen a.d. Rijn zegt : Ik ben dolgelukkig met mijn droomjapon !!!
 
Vanessa uit Tiel zegt : Bij het bekijken van jullie website wist ik het al : zo mooi en zo duidelijk, daar wil ik absoluut naar toe gaan om mijn bruidsjurk te passen. En inderdaad heb ik mijn droomjapon bij jullie gevonden.
 
Ilse uit Utrecht zegt : Wat 'n service en wat 'n aandacht schenken jullie aan 'n onzekere meid zoals ik. Ik ben helemaal gerustgesteld en super blij !
 
Nicole uit Ede zegt : Super bruidsjurk bij jullie gezien en meteen gekocht.
 
Cynthia uit Zaandam zegt : We wilden je nog bedanken voor de prima service en de super mooie japon die ik bij je gekocht heb.
 
Claudia uit Hilversum zegt : Ik had nooit gedacht dat ik in de eerste winkel gelijk zou slagen. Ik vind Mijn Droomjapon Super Super.
 
Jeanette uit Leiden zegt : Ik vond jullie site opvallend, ik dacht daar ga ik heen. Ik ben blij dat ik mijn gevoel heb gevolgd. Waanzinnige japon !!
 
Maartje uit Huizen zegt : Ik werd naar jullie winkel in Amersfoort verwezen door een van mijn vriendinnen (Marsha) en ben haar daar dankbaar voor. Dat wilde ik even kwijt en ik bedank Christel van Mijn Droomjapon voor haar toewijding en haar geduld.
 
Jenny uit Barneveld zegt : Bedankt voor Uw snelle service.
 
Sanne uit Utrecht zegt : héél Nederland afgestroopt voor m'n japon . . . en uiteindelijk, gewoon in de buurt (in Amersfoort,) super geslaagd.
 
Clarissa uit Haarlem zegt : Ik wil jullie graag de complimenten maken voor de afwerking !
 
Jenny uit Nijkerk zegt : Ik ben heel blij omdat ik bij U mijn droomjapon heb gevonden.
 
Annelies uit Houten zegt : Ik had nóg een hele mooie japon gezien, maar de klantvriendelijke service van jullie zaak gaf de doorslag.
 
Daisy uit Harderwijk zegt : Mijn hartsvriendin had ook bij U gekocht, zij adviseerde me om in Amersfoort bij Uw zaak Mijn Droomjapon te kijken. Ik ben zeer enthousiast over Uw klantvriendelijke behandeling.
 
Marijke uit Breukelen zegt : Jullie website is zo mooi, daardoor wilde ik graag naar jullie winkel in Woerden om bruidskleding te passen. De eerste de beste japon was meteen raak. Super blij ben ik.


Foto's